Etusivu | Yritystieto | Asiakasomistajuus | Yhteystiedot | Uutiset | Ota yhteyttä


Yritystieto

Kymenlaakson Agrimarket on vahvan markkina-aseman omaava nykyaikainen maatalous-, kone-, rauta- ja puutarhakaupan palveluja tarjoava Kymenlaaksolainen yritys.

Kuulumme osana valtakunnalliseen agrimarket ketjuun.

Toimipaikkoja meillä on Kouvolassa, Kausalassa, Haminassa ja Liikkalassa.

Kymenlaakson Agrimarketin omistajana vuonna 2013 yhdistynyt Kymen Seudun Osuuskauppa.
Maanlaajuinen Agrimarket-ketju
Agrimarket-ketju tekee maatalous-, kone-, puutarha- ja harraste-eläintuotekauppaa. Ketju kuuluu S-ryhmään. Agrimarketit ovat maanlaajuinen myymälä- ja palveluverkosto, jonka muodostavat Hankkija-Maatalous Oy, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Suur-Seudun Osuuskauppa ja Kymenlaakson Agrimarket Oy


Agrimarket-ketjun myyntiverkosto
Myyntiverkosto muodostuu maakunnallisissa talouskeskuksissa sijaitsevista Agrimarketeista, jotka ovat täyden palvelun maatalouskauppoja. Valikoimiin kuuluvat lannoitteet, kalkki, kasvinsuojelu- ja säilöntäaineet, rehut, siemenet, maataloustyökoneet sekä viljakaupan palvelut. Agrimarket on Suomen suurin viljakauppias. Lisäksi Agrimarketeissa on laaja valikoima harraste-eläin- ja hevostuotteita ja -tarvikkeita. Hevostuotteiden ja -rehujen kärkimerkit tarjoavat monipuolisen tuote- ja rehuvalikoiman sekä ratsu- että ravihevospuolelle.

Suurimmissa Agrimarketeissa valikoimiin kuuluvat myös erilaiset maatila- ja karjataloustarvikkeet sekä varaosamyynti ja sopimushuoltopalvelut. Erikoisosaamista vaativat koneet kuten traktorit, puimurit ja erikoistyökoneet myydään Agrimarket Konekeskuksissa.

Konekeskukset sijaitsevat Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Kouvolassa, Seinäjoella, Kuopiossa, Kokkolassa ja Oulussa. Viherrakentamisen, kiinteistönhoidon ja golfkentän koneiden kauppaan keskittynyt John Deere Keskus palvelee Hyvinkäällä. Agrimarket Konekeskusten palveluihin kuuluvat myös vaihtokonekauppa ja sopimushuoltopalvelut. Koneiden sopimushuoltopalveluista vastaa Agrihuolto-verkosto. Erikoiskoulutettuja ja ammattitaitoisia Agrihuoltajia on maanlaajuisessa Agrihuolto-verkostossa noin 120.

Agrimarkettien valikoimiin kuuluvat myös puutarhakaupan tuotteet. Multasormen puutarhamyymälät palvelevat useimpien Agrimarketien yhteydessä täydessä laajuudessaan kasvukauden ajan.

Agrimarket-ketjun rautakauppaa tekevät rautakauppaan erikoistuneet myymälät. Löytyy todella laaja valikoima raudan, rakentamisen ja sisustamisen tuotteita.Kymenlaakson Agrimarket Logo

Meidän toimialojamme ovat:
  • Maatalous- ja viljakauppa
  • Konekauppa
  • Rautakauppa
  • Puutarhakauppa
  • Vihannestukkukauppa

Erotin
Kymenlaakson Agrimarket Oy